Nurme plaanib vedama minna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiidrek Nurme
Tiidrek Nurme Foto: Margus Ansu
«Kui jooksuks ei lähe, siis mina asun vedama. Esimesed kolm ringi suudan ikka ära joosta, aga eks siis lõpus ole näha, mida ma viimasel 300 meetril teen – kas matkan või jooksen.» Sellise taktikaga asub täna võistlustulle 1500 meetri jooksja Tiidrek Nurme.

Ta ei salgagi, et eesmärgiks on eeljooksust edasipääs. Ja ta ei salga ka seda, et enne Pekingi olümpiat – kus ta Eesti rekordi püstitas – oli tema seis parem kui praegu. «Aga ega ma sellepärast oma pead liiva alla ei peida. Olen tegelikult füüsiliselt valmis head aega jooksma,» selgitas Nurme, kelle sõnul kulges taastumine Eesti meistrivõistlustest üsna rängalt. Lihas ei tahtnud kuidagi ära taastuda.

Ent sellest hoolimata ei kavatse ta endale hinnaalandust teha: «Usun, et saan selle, mis mul sees on, välja võtta. Aga kas aeg tuleb 3.38 või parem, sõltub juba kõik jooksutaktikast.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles