Force India lubab veel punktide eest võidelda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giancarlo Fisichella Force India vormel-1 auto roolis.
Giancarlo Fisichella Force India vormel-1 auto roolis. Foto: Reuters / Scanpix
Force India vormel-1 meeskonna tehnikadirektor James Key lubab, et enne hooaja lõppu suudab võistkond veel nii mõnegi asjaga üllatada ja punktidele jõuda.

Tänavu on meeskond mitmel korral jõudnud punktide kogumisele väga lähedale, eriti Saksamaal, kus Adrian Sutili punktikoht paistis olevat enam kui kindel, aga kokkupõrge Kimi Räikköneni vormeliga rikkus kogu sõidu, kirjutab Sponest.

«Meie autod on tänavu mitmel korral punkte koju toomas olnud, kuid see pole õnnestunud,» lausus Key. «Silvestone’i suure edusammu järel oli meil hooaja keskel hea võimalus, kuid Adriani ebaõnnestunud kvalifikatsiooniga jäi see nägemata. Ungari polnud enam nii hea, kuid üsna palju on hooaja jooksul veel oodata ja peame tagama selle, et kasutame iga avaneva võimaluse ära.»

Ühtlasi tunnistas Key, et tänavuse tiheda konkurentsi tõttu saab kvalifikatsioon ülimalt tähtis olema.

«Hetkel on autode vahel kümnendikud ja sajandikud ning kogu võistlejaterivi mahub ühe sekundi sisse. See on muidugi hämmastavalt tihe, seega iga mõistlik uuendus võib märgatavalt aidata,» lisas Key. «Saksamaal oli meil hea stardikoht ja esimeste seas sõitmisega polnud probleeme.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles