Prantsusmaa velotuuri võitja Contador jätkab Astanas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador
Alberto Contador Foto: AFP / Scanpix

Prantsusmaa velotuuri võitja Alberto Contador jätkab Astana meeskonnast 2010. aasta lõpuni.

Eelmisel kuul teatas Contadori agendist vend Fran Contador, et rattur loobus Kasahstani klubiga lepingut pikendamast ning soovib meeskonnast lahkuda, vahendab Reuters.

«Et arusaamatust selgitada, kinnitab Astana meeskond, et 2009. aasta Prantsusmaa velotuuri võitja Alberto Contador jätkab Astanas ka 2010 aastal,» teatas tiim.

26-aastane rattur, kes võitis maailma mainekaima tuuri ka 2007. aastal, ei saanud väidetavalt eriti hästi läbi ameeriklasest tiimikaaslase Lance Armstrongiga, mistõttu kaalus mees ka tiimivahetust.

Ameeriklane aga teatas, et lahkub Astanast ning kavatseb uuel hooajal USAs meeskonna moodustada.

«Selge on, et Alberto Contador on meie absoluutne liider järgmisel hooajal. Oleme üllatunud, et mitmed klubid on väidetavalt huvi tundnud meie tuuri võitja vastu samal ajal kui tal on kehtiv leping,» teatas Kasahstani tiimiomanike esindaja Rinus Wagtmans. «Üleminek ei kuulu läbirääkimisele ja me austame allkirjastatud lepingut.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles