Kubica: lugesin internetist, et BMW lahkub MM-sarjast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica BMW vormel-1 auto roolis.
Robert Kubica BMW vormel-1 auto roolis. Foto: SCANPIX

Poolakas Robert Kubica tunnistas, et oli šokeeritud, kui sai teada, et tema meeskond BMW Sauber lahkub vormel-1 MM-sarjast, ent samas on mees kindel, et leiab uue tiimi.

BMW teatas juuli lõpus, et meeskond ei osale tulevast hooajast enam MM-sarjas, ent suurt osa töötajatest seesugusest otsusest ei teavitatud, vahendab Planet-F1.

Kubica sõnul ei osanud ta seda ette näha, et meeskond vormel-1 MM-sarjast välja astub. «Ärkasin hommikul üles, käisin jooksmas ja pärast läksin internetti, kust seda uudist lugesin,» avaldas ta. «See oli üsna šokeeriv ja ootamatu. Alles pisut hiljem sain meeskonnalt e-maili.»

Väidetavalt võib Kubica järgmisel aastal Renault’ tiimis sõita, ent poolaka enda sõnul pole ta kellegagi veel kokkulepet sõlminud. «Olen kindel, et leian endale järgmiseks hooajaks uue meeskonna, aga pean oma otsuseid tõsiselt kaaluma,» arutles Kubica.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles