Venemaa vutikoondisesesse pääses vaid üks välismaal mängiv pallur

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa jalgpallikoondise peatreener Guus Hiddink..
Venemaa jalgpallikoondise peatreener Guus Hiddink.. Foto: AFP / Scanpix.

Venemaa jalgpallikoondise peatreener Guus Hiddink teatas meeskonna lõpliku koosseisu juunis Austrias ja Šveitsis toimuvaks Euroopa meistrivõistluste finaalturniiriks.

Viimastena jäid koondisest välja debütandid Aleksandr Pavlenko ning Oleg Ivanov. Pavlenko on Moskva Spartaki ja Ivanov Samaara Krõlja Sovetovi poolkaitsja, vahendab etvsport.

Ainsa välismaal leiba teeniva jalgpallurina pääses Venemaa meeskonda 1. FC Nürnbergiga Saksamaa 1. Bundesligast välja kukkunud ründaja Ivan Sajenko.

«Mõlemad mehed on teinud arengus suure hüppe, kuid me pidime tegema valiku,» lausus Hiddink Venemaa koondise treeninglaagris Saksamaal Rottachis. «Aga kindlasti kasutame mõlemat mängijat 2010. aasta MM-valikturniiril.»

Venemaa kuulub 7.-29. juunini toimuval EM-finaalturniiril ühte alagruppi koos valitseva meistri Kreeka, Hispaania ning Rootsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles