Ferguson eitas tüli Andersoniga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi pikaaegne peatreener Sir Alex Ferguson teatas täna erruminekust
Manchester Unitedi pikaaegne peatreener Sir Alex Ferguson teatas täna erruminekust Foto: AP / Scanpix

Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson eitas meedias levivaid spekulatsioone nagu ta oleks oma poolkaitsja Andersoniga tülis.

Ferguson jättis suurepärases vormis Andersoni välja augusti alguses toimunud Community Shieldi matšis Chelsea vastu ning väidetavalt polnud Anderson sellega üldse rahul ja kaalub isegi lahkumist, vahendab soccernet.ee. Ferguson lükkas taolised väited ümber vaatamata sellele, et ta brasiillast kolmes järgnevas liigamängus vaid korra on kasutanud.

«Ei ole mingeid probleeme. Kõik, mis te leiate on see, et nad ei mängi. Mõnikord kui nii läheb, tehakse sellest suur probleem, aga igasugune jutt tülist Andersoniga on täielik jama,» ütles šotlane Sky Sportsile.

Ferguson lubab ka see hooaeg palju rohkem mänguaega anda noorele poolkaitsjale Darren Gibsonile, kes on juba mitmes mängus väljakule saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles