Martin Vunk pürgib Taani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samir Muratovic (paremal) võtab palli Martin Vunkilt.
Samir Muratovic (paremal) võtab palli Martin Vunkilt. Foto: Reuters / Scanpix

Tallinna FC Flora ja Eesti koondise keskväljakumängija Martin Vunk sõitis Taani, kus ta loodab lepingu teenida esiliigaklubilt Lyngby Boldklub.

Esialgu peab 25-aastane poolkaitsja end taanlaste ees proovile panema, mille järel Lyngby esmaspäevaks otsustab, kas soovitakse eestlase teeneid või mitte, vahendab soccernet.ee.

Lyngby Boldklub lõpetas eelmise hooaja Taani esiliigas kuuenda kohaga. Aasta enne seda kuuluti ka riigi meistriliigasse, kus jäädi viimaseks. 182 sentimeetrit pikk Martin Vunk on varasemase karjääri jooksul kuulunud lisaks Florale ka FC Kuressaare ja Valga Warriori ridadesse.

«Martini Eestis mängimise soov on selgelt ammendunud. Olen pidanud teda kolm korda veenma, et ta jalgpalli juurde jääks. Ta vajab arengu jätkumiseks hädasti uut keskkonda,» selgitas Flora president Aivar Pohklak, miks koondislane esiliiga klubisse testimisele lubati. «Lisaks ehitame uut meeskonda, kes oleks 3-5 hooaja jooksul suuteline heitlema vähemalt Euroopa Liiga alagrupiturniirile pääsu nimel. Vungile me seal rolli ei näe.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles