Inglismaa jalgpallikoondise treener Capello on silmitsi raske valikuga

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Chelsea kapten John Terry.
FC Chelsea kapten John Terry. Foto: .
Inglismaa jalgpallikoondise peatreener itaallane Fabio Capello tunnistab, et kapteni nimetamine eelseisvaks MM-valiktsükliks on tema karjääri üks raskemaid otsuseid.

Viimases sõpruskohtumises USAga kandis kaptenipaela John Terry ning tegi seda väga edukalt, lüües seejuures ka 2:0 võidumängus meeskonna esimese värava.

Capello on Inglismaa koondist juhendanud nüüd kolmes kohtumises ning kõigis on ta nimetanud erineva kapteni – varem on selle au osaliseks saanud FC Liverpooli poolkaitsja Steven Gerrard ning Manchester Unitedi keskkaitsja Rio Ferdinand.

Kõik on senini edukalt hakkama saanud, kuid see raskendab Capello otsust veelgi. Kindla kapteni peab ta valima enne esimest MM-valikmängu septembris Andorraga.

«See on väga raske otsus, kuna meil on mitu head kaptenit,» tunnistas Capello «Praegu ma veel ei tea, kelle valin, kuid õnneks on natuke aega. Teatan oma otsusest siis, kui oleme kõik koos.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles