Force India eitab Fisichella Ferrarisse siirdumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giancarlo Fisichella
Giancarlo Fisichella Foto: AFP / Scanpix

Force India vormelimeeskond eitas kuulujutte, nagu liituks nende piloot Giancarlo Fisichella Ferrarisse, öeldes, et itaallane sõidab järgmisel nädalal Monza etapil jätkuvalt nende auto roolis.

Fisichella sai eelmisel nädalavahetusel Belgia MM-etapil Kimi Räikköneni järel teise koha, tuues Force Indiale meeskonna ajaloo esimesed punktid, kirjutab Eurosport.

Pärast seda on Fisichellat seostatud Ferrariga, kellel seisab ees raske otsus, kas jätkata vigastatud Felipe Massa asemel rooli keetama võetud Luca Badoeriga või otsida keegi teine.

Force India kommertsdirektod Ian Phillips ütles eile intervjuus Radio 5-le, et ootab, et Ferrari teeb Fisichellale pakkumise 24 tunni jooksul.

Force India boss Vijay Mallya aga pani kuulujuttudele lõpu, avaldades, et Fisichella sõidab Monzas jätkuvalt nende tiimis. «Fisichella lõpetas need jutud ise, tema sõnul pole ta Ferrarilt kutset saanud ja lisas, et ootab juba Monza etappi, mil ta saab jälle Force India roolis istuda,» ütles Mallya.

Mallya sõnul polnud Phillipsil mingit õigust meeskonna nimel meedias sõna võtta. «Seetõttu tuleks tema kommentaare ignoreerida,» lausus Mallya.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles