Vuelta neljanda etapi võitis Greipel, Taaramäe sai 34. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Hispaania velotuuri täna sõidetud neljanda etapi võitis Saksa sprinter Andre Greipel (Team Columbia). Rein Taaramäe (Cofidis) sai võitjaga sama aja.

Hollandis Venlos stardi saanud ja Belgias Liege’is lõppenud 225 kilomeetri pikkuse etapi märksõnadeks olid vihmasadu ja sellest tingitud kukkumised, vahendab rattaprofid.com.

Olulisim kukkumine toimus kaks-kolm kilomeetrit enne finišit, kui peagrupis seitsmendat kohta hoidnud rattur kukkus ja tõmbas endaga kaasa suurema osa peagrupist.

Ette jäid seega vaid kuus meest, kellest kiireim oli Greipel. Teise koha sai Wouter Weylandt (Quick Step) ja kolmanda Bert Grabsch (Team Columbia).

Esialgsetel andmetel anti kõigile kukkumises osalenud ratturitele võitjaga sama aeg. Vähemalt korra kukkunud Taaramäe sai 34. koha.

Kuigi liidrisärgis sõitev Cancellara kukkus samuti ning jõudis finišisse võitjast mitu minutit hiljem, jätkab ta ka homme tuuri liidrina.

Tom Boonen tõusis teiseks ja Grabsch kolmandaks. Taaramäe on enne homset puhkepäeva 71. kohal (+0.41).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles