Hirvonen tahab Austraalias liidrikoha säilitada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikko Hirvonen
Mikko Hirvonen Foto: AP / Scanpix

Mikko Hirvonen püüab sel reedel algaval Austraalia rallil teenida neljas järjestikuna etapivõit ning kindlustada sellega oma liidrikohta MM-sarja üldarvestuses.

Hirvonen on tänavuses MM-sarjas võidutsenud juba Kreekas, Poolas ja Soomes, kirjutab crash.net.

Edust hoolimata juhib soomlane MM-sarja üldarvestuses pearivaali Sebastien Loebi (Citroën) ees kõigest kolme punktiga. Kuna sõitmata on veel kolm etappi, ei saa praegu võitjas sugugi veel kindel olla.

«Armastan Austraaliat. Inimesed on toredad, sõbralikud ja vabameelsed nagu mina,» kiitis Fordi meeskonnas sõitev Hirvonen. «MM-sarja üldplaanis on Austraalia ralli ülitähtis. Püüan võita, aga kui mul see ei õnnestu, pean siiski püüdma teenida võimalikult palju punkte.»

Hirvonen andis endale aru, et sõidu katkestamine rikuks tema suurepärase hooaja. «Kui saan null punkti, on tiitliheitlus selleks hooajaks läbi,» arutles Hirvonen. «Mul on uutel rallidel tavaliselt hästi läinud ja ma loodan, et nii läheb ka nüüd.»

Hirvonen võidutses Austraalias 2006. aastal, ent tänavune ralli sõidetakse võistluste varasemast asukohast Perthist 4000 kilomeetri kaugusel. «See on täiesti uus ralli, ma ei tea mida oodata. Teed, kus 2006. aastal võitsin, on hoopis teistsugused kui need, kus nüüd võistlema hakkame,» lausus Hirvonen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles