Taaramäe: kukkudes saadud vigastus sõitmist ei sega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cofidise klubi profirattur Rein Taaramäe.
Cofidise klubi profirattur Rein Taaramäe. Foto: Erakogu
Jalgratturite mitmepäevasõidu Vuelta 4. etapil kukkunud ning kätt vigastanud Rein Taaramäe usub, et valu sõitmist ei sega.

«Käsi on veidi valus, aga ma pole veel arsti näinud,» rääkis Taaramäe portaalile rattaprofid.com. «Ei tea, mis diagnoos pannakse, ma ei usu, et mõra kuskil on. Sõitmist see valu väga ei sega.»

Eile õhtul jõudsid ratturid lõpuks Hispaaniasse. Tänasel puhkepäeval käisid Cofidise sõitjad kerget trenni tegemas. «Turisti mängida ei saanud, matkasime 40 kilomeetrit,» ütles Taaramäe.

Taaramäe, kes Hollandis ja Belgias peagrupis nn. turvameesteta sõitis, ei osanud veel 100-protsendiliselt öelda, kas üldarvestuses panustab meeskond temale.

«Tiimid, kus pole suurt staari, ei pane kõiki kaarte ühele mehele,» selgitas Taaramäe.

Ühtlasi avaldas noor rattaproff lootust, et Hispaanias ei ole sõit nii ohtlik ning närviline kui Hollandis ja Belgias, kus pidevalt sajab ning teed on kitsad ja kurvilised.

Neljapäeval on kavas tänavuse Vuelta esimene Hispaania pinnal toimuv etapp. Tarragonast Vinarosse viiv etapp kulgeb võrdlemisi tasasel maal ning ilmselt saame taas näha grupifinišit. Mägedesse, kus ka Taaramäe peaks rohkem pildile pääsema, jõuavad ratturid pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles