Tarmo Neemelo pikendas Levadiaga lepingut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Neemelo (rohelise särgiga) mängus Sillamäe Kalevi vastu.
Tarmo Neemelo (rohelise särgiga) mängus Sillamäe Kalevi vastu. Foto: Liis Treimann

FC Levadia jalgpalliklubi sõlmis ründaja Tarmo Neemeloga töölepingu kuni 2010. aasta jalgpallihooaja lõpuni, vahendab klubi kodulehekülg.

«Olen väga rahul, et leping on sõlmitud ja seljatagune kindel. Levadia meeskonda sulandusin väga kiiresti ja tunnen end uues klubis hästi. Ootan pooleteiselt lepinguaastalt palju väravaid ning kindlasti on üheks eesmärgiks Eesti koondisesse naasmine,» ütles Neemelo FC Levadia pressiteenistusele.

«Nikita Andrejevi lahkumise järel vajas meie ründeliin täiendust ja mul on väga hea meel, et Tarmo meiega liitus,» kommenteeris FC Levadia abitreener ja spordidirektor Marko Kristal Neemelo lepingu allkirjastamist. «Ta on erinevates riikides kogemusi saanud silmapaistev mängija. 2005. aastal tõestas Tarmo oma väärtust Meistriliiga läbi aegade parima väravakütina ning miks ei võiks ta enda nimel olevat rekordit tuleval hooajal veelgi parandada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles