Triobet maanteereitingut asus juhtima Jaan Kirsipuu

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kirsipuu.
Jaan Kirsipuu. Foto: Ants Liigus / Pänu Postimees.

Esmaspäeval avaldatud Triobet maanteesõidu reitingus tõusis tänu Aerobike.ee temposõidu etapi võidule liidriks CFC Spordikooli esirattur Jaan Kirispuu.

Seis on reitingus väga pingeline, kuna Kirsipuu juhib Mitsubishi Jartazi profi Janek Tombaku ees vaid nelja punktiga. Kirsipuu on kogunud kümne võistlusega 140 punkti ning Tombak 136. Reitinguvõitja saab hooaja lõpus auhinnaks 50 000 krooni, vahendab Eesti Jalgratturite Liit.

Kolmandal kohal on hetkel Estonian Cycling Weekendil Tallinn-Tartu GP võitnud Läti profiklubi Rietumu Bank Riga rattur Mart Ojavee. Vahepeal pikka aega reitingut juhtinud Andrus Aug (Arctic Sport Club) on neljas, kuid kaotab Kirsipuule vaid 14 punktiga.

 Esikümnesse mahuvad veel Erki Pütsep (Bouygues Telecom), Alekseijs Saramotins (Rietumu Bank Riga), Allan Oras (Arctic Sport Club), Caspar Austa (Dynatek Latvia), Oskari Kargu (Tamme) ning Kalle Kriit (Mitsubishi Jartazi).

Järgmine reitingusse kuuluv võistlus on 51. korda peetav Saaremaa Velotuur, mis algab 17. juunil. Kuna tegemist on esimese kategooria võistlusega, siis toimuvad reitingus kindlasti olulised muutused. Juuni lõpus peetakse Elvas ka Eesti Meistrivõistlused eliidile, mis on reitinguarvestuses kõige olulisema kaaluga võidusõidud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles