Taaramäe sai tänasel etapil 169. koha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: Evelyne Thirard
Hispaania velotuuri teisipäeval sõidetud 10. etapi võitis austraallane Simon Gerrans (Cervelo Test Team). Jalgratturite mitmepäevasõidu üldliidrina jätkab hispaanlane Alejandro Valverde (Caisse d´Epargne).

Gerrans kuulus 19-mehelisse jooksikutegruppi, mis 169,5 km pikkuse etapi alguses peagrupist põgenes. Viimasele kümnele kilomeetrile läksid esimesena neli meest - lisaks Gerransile veel Aleksandr Vinokurov (Astana), Ryder Hesjedal (Garmin - Slipstream) ja Jacob Fuglsang (Saxo Bank), kirjutab rattaprofid.com.

Nelik püsis koos kuni finishisirgeni, kus alustas lõpuspurti esimesena Vinokurov. Gerrans tuli aga Kasahstani ratturi tuulest ja võttis võidu. Teise koha sai Hesjedal ja kolmanda Fuglsang.

Üldarvestuses kõrget kohta soovivad mehed jõudsid finišisse võitjast 3.42 hiljem. Ainsa eestlasena tänavusel Vueltal osalev Rein Taaramäe võttis tänast etappi rahulikult, et taastuda eilsest ponnistusest. Protokolli märgiti eestlasele 169. koht.

Tuuri üldliidrina jätkab hispaanlane Alejandro Valverde. Austraallane Cadel Evans (Silence-Lotto) kaotab talle 7 ja hollandlane Robert Gesink (Rabobank) 36 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles