Vieira osalemine kahtluse all

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa koondise ja Inter Milani poolkaitsja Patrick Vieira.
Prantsusmaa koondise ja Inter Milani poolkaitsja Patrick Vieira. Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP
Prantsusmaa koondis hoiab pöidlaid pihus lootuses, et nende kapteni Patrick Vieira vigastus teda Euroopa meistrivõistlustelt eemale ei jäta.

Vieira vigastas oma reit soojendades Prantsusmaa mänguks Paraguayga, mis lõppes seisuga 0:0, vahendab soccernet.ee.

Nüüd on tema osalemine turniiril suure küsimärgi all ning väidetavalt on Raymond Domenech juba igaks juhuks Mathieu Flamini koondise juurde kutsunud, et too vajaduse korral koheselt EM-tiimiga liituda saaks.

31-aastane poolkaitsja sai küll kohest ravi, kuid see ei toiminud plaanipäraselt ning Prantsusmaa avamängust Rumeenia vastu näib ta üsna kindlalt eemale jäävat.

Prantslased loodavad, et ta siiski väga pikalt laatsareti ei jää, kuid on võimalus, et Interi mängija paus võib kesta mitu nädalat.

Vieira möödunud hooaeg oli niigi vigastustest tulvil, hooaja esimesel poolel ei saanud ta erinevate probleemide tõttu pea üldse platsile, kuid suutis hooaja lõpus siiski taastuda ning end ka korraliku vormi viia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles