Käsipallikoondise mängija Johannson siirdub Kreekasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Johannson
Martin Johannson Foto: hckehra.ee

Käsipallikoondise ja HC Kehra joonemängija Martin Johannson allkirjastas kolmapäeval lepingu Kreeka meistriliiga meeskonnaga Filippos Verias.

Veriase linna klubisse kuuluvad viis Kreeka koondislast, Montenegro koondise paremäär, Bulgaaria koondise paremsisemine ja vasaksisemine Serbiast, vahendab spordikalender.ee.

«Klubis käib äärmiselt professionaalne töö - treenime üheksa korda nädalas, laupäeviti on liigamängud ning pühapäev kulub taastumisele. Senimaani on kõik mulle ette-taha ära tehtud. Siia jõudes saadeti kohe uuringutele, mis aineid organism võib vajada ning vajadusel pannakse tabletikuur peale. Lisaks lubati koostada isiklik jõusaali kava arendamaks oma positsioonil rohkem vajaminevaid lihagruppe,» lausus rahulolev Johannson.

Eelmisel hooajal Eesti meistriks ja karikavõitjaks tulnud HC Kehra koosseisusust on uuel hooaja eel välisklubisse siirdunud juba neli mängijat. Väravavaht Marius Aleksejev ja paremäär Kaupo Liiva siirdusid mõlemad Šveitsi meistriliiga meeskonda Wacker Thun ning mängujuht Risto Lepp Saksamaa 2. Bundesliga klubisse SV Anhalt Bernburg.

24-aastasest HC Tallase kasvandikust Johannsonist olid lisaks HC Kehrale ka tõsiselt huvitatud Põlva Serviti kui ka Lepa uus klubi SV Anhalt Bernburg. Kevadel käis Johannson testimas Lõuna-Korea klubis, kuid tehinguks tookord ei läinud.

Kreeka meistriliigas on varem eestlastest pallinud mängujuht Martin Noodla, kes mängis Ateena AEK-s ning paremsisemine Sten Toomla, kes veetis eelmise hooaja esimese poole A.S.E. Doukase meeskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles