Nowitzki ootab sakslastelt vähemalt poolfinaali jõudmist

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EM 2008 finaalturniiriks koondise juurde kutsutud saksamaa jalgpallurid.
EM 2008 finaalturniiriks koondise juurde kutsutud saksamaa jalgpallurid. Foto: OLIVER LANG/AFP
Korvpalliliiga NBA klubi Dallas Mavericski sakslasest staar Dirk Nowitzki sõnas Bundesliga koduleheküljele, et ootab kodumaa jalgpallikoondiselt EM-il vähemalt poolfinaali jõudmist.

«Meie meestel on head šansid. Ma ootan neilt vähemalt poolfinaali jõudmist,» rääkis Nowitzki ning lisas, et püüab turniiri telekast jälgida ning heal juhul ka ühte matši tribüünilt vaadata.

Oma lemmikklubi kohta sõnas Nowitzki, et varem meeldis talle Bremeni Werder, kuid nüüd Müncheni Bayern, sest ta vahetas paar aastat tagasi särke klubi legendi Mehmet Scholliga, kirjutab soccernet.ee.

Kohaliku korvpalliajakirja «Basket» korraldatud särgivahetuskampaania käigus tegi ta seda ka praeguse Bayerni mängija Lukas Podolskiga, kellega Nowitzki suhtleb siiamaani.

Bayerni palluritest hindab ta siiski kõige rohkem Franck Ribery'd, keda ta peab lõppenud hooaja parimaks Bundesliga mängijaks, sest «ta on ju siiski meisterklubi mängujuht.»

Lisaks Bayernile hoidis Nowitzki enda sõnul pöialt ka kodukandi tiimile Nürnbergile, kuid 2007. aasta Saksamaa karikavõitjad kukkusid siiski Bundesligast välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles