Cassano lõhub Itaalia sisekliimat

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Cassano.
Antonio Cassano. Foto: AFP / Scanpix

Euroopa meistrivõistlusteks üllatuslikult Itaalia koondise juurde lisatud Antonio Cassano näitas ebasportliku käitumisega treeningul, et tema temperamentsus ei ole kuhugi kadunud.

 

25-aastane Cassano läks treeningul närvi, kui üleeile kogemata Fabio Cannavarot vigastanud Giorgio Chiellini temalt puhtalt palli ära võttis.

Sellega Cassano tembud ei lõppenud ja mõned minutid hiljem tegi ta ise jõhkra sissesõidu Cannavaro tõenäolisele asendajale Andrea Barzaglile, kes Itaalia õnneks küll vigastada ei saanud.

Mõlema intsidendi puhul pidi meeskonna peatreener Roberto Donadoni vahele astuma, et olukord liiga tuliseks ei läheks, kuid enamus meeskonnaliikmed ütlesid Cassanole, mida nad asjast arvavad ka riietusruumis ning osad vaidlused olevat päris teravaks läinud.

Cassano oli Donadoni valikud üldse üks üllatusi, kuna mehe tembud on talle sellel hooajal mitmeid eemaldamisi ning mängukeelde toonud. Sampdoria mehesse uskusid vaid vähesed, suurem osa üldsusest oleks soovinud tema asemel koondises näha Milani veteranründajat Filippo Inzaghit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles