Krestinov võib ohtlikust meeskonnast lahkuda

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov
Gert Krestinov Foto: Priit Simson

Motokrossi maailmameistrivõistlused kokkuvõttes 68 punkti ja 23. kohaga lõpetanud Gert Krestinov kuulutas hooaja ebaõnnestunuks. Lisaks võib noor eestlane lähiajal meeskonda vahetada.

«Häid tulemusi sel aastal praktiliselt polnud. Positiivne oli vaid Valkenswaardi kolmas koht ning Eesti ja Balti meistri tiitel,» märkis Krestinov. «Probleemid tsikliga ja kaks vigastust rikkusid hooaja.»



Millises meeskonnas Krestinovit tulevikus näha saab, pole veel kindel. KTMis pettununa ei välista ta lahkumist.



«Mehaanikud olid nõnda lohakad. Kui nende süü tõttu võib mootor ohtlikus kohas kokku joosta, siis on see psühholoogiliselt üsna raske,» märkis Krestionv, kes ei välista oma meeskonna loomist. «Praegu mingeid supervariante pole. Võib-olla peab hakkama üldse midagi ise tegema.»



Igal juhul tahab uue treeneri palganud Krestinov järgmisel aastal konkurentsivõimelisem olla. 



«Tahaks kiirete meestega pusida ja märku anda, et ma pole niisama mees,» rääkis Krestinov, kes loodab kokkuvõttes senise 23. koha kõrgema vastu vahetada. «Loodetavasti saan koha esikümnes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles