Siiditee rallil võidutses Carlos Sainz

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Sainz
Carlos Sainz Foto: AFP / Scanpix
Tatrstanist läbi Kasahstani kulgenud ja Türkmenistanis lõppenud enam kui nädala väldanud Siiditee ralli võitsid Carlos Sainz ja Lucas Cruz. Veomasinate arvestuses kuulus võit Venemaa rallimeestele.

34 maasturit ja sõiduautot ning 16 veomasinat lõpetasid Ashabadis esimese Siiditee ralli. Maratonralli viimasel päeval tervitasid Turkmenbashis Kaspia mere ääres võistlejaid Türkmenistani president Gurbanguly Berdimukhamedov, Venemaa president Dmitri Medvedev ja Kasahstani president Nursultan Nazarbajev, kirjutab rally.ee.

Teise tulemusega lõpetasid Siiditee ralli Volkswagen Touaregil sõitnud Mark Miller - Ralph Pitchford ning kolmandana finišeerisid Giniel De Villiers - Dirk von Zitzewitz.

Volkswagenil võistelnud meeste järel olid neljandal ja viiendal kohal kokkuvõttes hoopiski venelased, vastavalt Ruslan Misikov - Konstantin Žiltsov ja Ilja Kuznetsov - Andrei Nešin.

Veoautode arvestusklassis noppisid oodatult esikoha Firdaus Kabirov, Andrei Mokejev ning Anatoli Tanin Kamazil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles