Kert Haavistu jätab profikarjääri sinnapaika

Oliver Tiks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Haavistu esindas Eesti koondist 44 korral.
Kert Haavistu esindas Eesti koondist 44 korral. Foto: Toomas Huik

Pikaajaline FC Flora ning endine Eesti koondise jalgpallur Kert Haavistu teatas oma karjääri lõpetamisest elukutselise jalgpallurina.

Viimased kaks aastat FC TVMK-s pallinud poolkaitsja sõnul ei õnnestunud tal paaril viimasel hooajal kimbutanud vigastuste tõttu enam heasse vormi tõusta.

«Mängida ja treenida tuli läbi valu, sellepärast otsustasingi lõpetada,» lausus tänavu jaanuaris 27-aastaseks saanud Haavistu.

Kokku jäi Kert Haavistu arvele Eesti meistriliigas 191 mängu ja löödud 19 väravat, sellest FC Flora rivistuses vastavalt 131 mängu ja 12 väravat, Lelle SK eest 22 mängu ja 2 väravat ning FC TVMK eest 38 mängu ja 5 väravat.

FC Flora koosseisus riputati mängija kaela kolm meistrikulda, üks hõbedane ja kaks pronksmedalit.

Eesti koondist esindas Haavistu 44 korral - oma debüüdi rahvuskoondise särgis tegi ta 1999. aastal 2:0 võidumängus Aserbaidžaani üle, viimaseks jäi MM-valiksarja kohtumine Liechtensteiniga 2004. aastal, mis samuti lõppes Eesti võiduga - 2:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles