Poom: hõivatus on olnud suur

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treeninglaagris silma paistnud poistel ja tüdrukutel on võimalik pääseda Mart Poomi endisesse koduklubisse katsetele.
Treeninglaagris silma paistnud poistel ja tüdrukutel on võimalik pääseda Mart Poomi endisesse koduklubisse katsetele. Foto: Toomas Huik

6. juulist Londoni Arsenali jalgpalliklubis väravavahte juhendaval Mart Poomil lõpeb varsti neljakuuline kontraht, kuid meeskond pole pakkumist töö jätkamiseks veel teinud.


«Kahjuks lepingu pikendamisest veel räägitud pole. Kindlasti tahaks samas kohas jätkata,» sõnas Poom. «Praegu on kogu energia läinud põhimeeskonna treenimisele. Hõivatus on olnud suur.»



Samal ajal tunneb ennast paremini suvel operatsioonil käinud Arsenali täiskohaga väravavahtide treener Gerry Peyton, kelle treeningplaane on eestlane seni läbi viinud. «Tal läheb järjest paremini ning ta saab treeningul juba mõningaid harjutusi kaasa teha,» lisas Poom.



Kui Poomi karjäär Arsenali põhimeeskonna juures peaks lähiajal lõppema, siis tulevikku silmas pidades on olnud tegemist positiivse ajaga. «Kindlasti on olnud väärt kogemus, millest on edasiseks karjääriks kõvasti kasu,» rääkis kindlasti järgmise suveni Inglismaale jääv Poom.



Kuna Poom on olnud ka mängijana Arsenali hingekirjas, siis on ta mõne praeguse hoolealusega ka koos mänginud. «Seetõttu oli uude ametisse kindlasti lihtsam sisse elada,» arvas Poom. «Arvan, et Arsenalil on praegu igati korralikud väravavahid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles