Sakslaste kangelast Podolskit valitsevad segased tunded

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lukas Podolski lõi Poola vastu ka teise värava.
Lukas Podolski lõi Poola vastu ka teise värava. Foto: AP / Scanpix
Eilses Saksamaa koondise 2:0 võidumängus Poola vastu mõlemad väravad löönud ja kohtumise parimaks mängijaks valitud Lukas Podolski tunnistas, et temas valitsevad segased tunded.

Segased seetõttu, et Podolski tabamused aitasid alistada ju ta enda sünnimaa. Seetõttu ei tähistanudki Müncheni Bayerni ründaja kumbagi löödud väravat, vahendab soccernet.ee.

«Muidugi on minus segased tunded,» sõnas Poldi. «Ma sündisin Poolas ja mul on seal suur pere, seega on minu jaoks tegu väga olulise asjaga. Me näitasime platsil, mille kallal olime treeningutes töötanud ning peame siit edasi minema.»

Pärast Horvaatia võitu Austria üle varasemas kohtumises sõnas 23-aastane Podolski, et raske töö on alles algamas: «Nagu ma ütlesin, on see esimene samm ning me peame siit edasi minema - me ei saa puhata. Kaks päeva on nüüd aega enese värskendamiseks ning siis läheme tagasi trenni tegema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles