Benitez: Torres kogub vormi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres Hispaania koondise särgis.
Fernando Torres Hispaania koondise särgis. Foto: SCANPIX

Enne Inglismaa meistriliiga 7. vooru mängu kiitis Liverpooli peatreener Rafa Benitez oma ründetähte Fernando Torrest ja ka uut paremkaitsjat Glen Johnsonit.

Torres pole hooaja alguses füüsiliselt just parimas vormis, kuid Beniteze sõnul on hispaanlasest ründetäht oma hoogu leidmas, vahendab soccernet.ee.

«Arvan, et kõik näevad, et ta areneb ja mängib hästi ning loodetavasti jätkab ta samamoodi sel nädalavahetusel,» vahendab goal.com Beniteze sõnu.

Benitez võrdles ka suvel Real Madridile müüdud äärekaitsjat Alvaro Arbeloat ja tiimi uut mängumeest Glen Johnsonit: «Arbeloa oli väga stabiiline äärekaitsja, kes oli hea nii rünnakul kui ka kaitses. Arvan, et Glen on samas rünnakul väga, väga ohtlik.»

«Proovisime tuua kedagi, kes suudab luua midagi õiges suunas ja ta on meie eest ründes väga hea olnud. Ta läheb Arbeloaga võrreldes väga tihti ründesse ja on ka hea tsenderdaja ja väravate lööja. Ta on juba löönud kaks väravat ja arvan, et on meie jaoks ründes hea täiendus,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles