Rein Pill sai Belgias seitsmenda koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Pill ja A Big Boy
Rein Pill ja A Big Boy Foto: Priit Simson

Belgias toimunud noorhobuste takistussõidu maailmameistrivõistlustel sai Rein Pill hobusel A Big Boy parima sugutäku «Sires of the World» klassis seitsmenda koha.

70 osaleja hulgast pääses ümberhüpetele kümme võistluspaari, kellest neli sõitsid nulliga. Pillil tulid ümberhüpetel mõned vead ja kokku sai ta üheksa karistuspunkti, vahendab Hobumaailm.

Eile sõideti ka noorhobuste lohutussõite, mis olid mõeldud neile võistluspaaridele, kes 30 parema hulka finaali ei pääsenud. Eestlastest astusid üles vaid Urmas Raag ja Wodan M, kes saavutasid puhta sõidu juures 177 osaleja seas 27. koha. Raagi aeg oli võitja omast ligi 12 sekundit aeglasem.

«Kahju, et olid kiirusparkuurid, minu hobune seal konkurentsis ei püsi, sest tal võtab juba väga kõrgelt hüppelt maandumine nii kaua aega,» kommenteeris Raag. «Lootsin muidugi finaali pääseda, kuid sain aru, et selleks tuleks ikka hullult kihutada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles