Villeneuve: mitu meeskonda on minust huvitatud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jacques Villeneuve
Jacques Villeneuve Foto: SCANPIX

Endine vormel-1 maailmameister Jacques Villeneuve avaldas, et mitu meeskonda on ilmutanud huvi ta 2010. aasta hooajaks enda ridadesse palgata, ent siiani pole Villeneuve veel kellegagi läbirääkimisi alustanud.

Viimati 2006. aastal vormel-1 sarjas võistelnud Villeneuve pole teinud saladust, et sooviks MM-sarja naasta. Kanadalane oli ka läinud nädalavahetusel Singapuris võistlust jälgimas, vahendab Eurosport.

38-aastase Villeneuve’i sõnul pole ta veel kellegagi ametlikult läbirääkimisi alustanud, ent möönis, et kuna reeglid on taas sarnased ajale, mil ta 1997. aastal maailmameistriks tuli ning lisaks liitub järgmisel hooajal sarjaga neli uut meeskonda, on tal algajamate pilootide ees eelised.

«Huvi on olemas,» tunnistas Villeneuve Agence France-Presse’ile. «Üha rohkem on meeskonnad minust huvitatud. Uute reeglitega meenutab sari 1990. aastaid, see peaks mulle sobima. Võistlesin alati vähema kütusega kui mu meeskonnakaaslased.»

Villeneuve lisas, et juhul kui ta peaks vormel-1 sarja naasema, sooviks ta kellegagi lepingu pigem varem kui hiljem sõlmida, kuna tal on ka pakkumisi mujal sarjades.

«Ma ei taha liiga kaua oodata, kuna tegelen ka USAs võimaluste otsimisega,» sõnas Villeneuve. «Mingil hetkel pean ilmselt otsuse langetama. Aga ma ei taha sõlmida lepingut nädal enne esimest MM-etappi, ettevalmistus on väga oluline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles