Buffon vabandas fännide ees

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianluigi Buffon
Gianluigi Buffon Foto: Reuters / Scanpix

Itaalia jalgpallikoondise kapten Gianluigi Buffon vabandas koduste poolehoidjate ees valitsevate maailmameistrite kehva esituse pärast Euroopa meistrivõistluste avamängus, kus tuli vastu võtta 0:3 kaotus Hollandilt.

«Tahan kogu meeskonna nimel vabandada Itaalia inimeste ees,» ütles väravavaht Buffon pärast kaotust. «Keegi, kaasa arvatud meie ise ei osanud sellist mängu oodata. See on kohutavaim kaotus, millega olen kümne koondiseaasta jooksul pidanud leppima.»

Buffon ei hakanud kaotuses kohtunikke süüdistama. «Esimene värav oli tõenäoliselt löödud suluseisust, aga me ei saa seda tuua kaotuse põhjuseks,» tõdes Buffon. «Me lihtsalt ei mänginud piisavalt hästi, nemad aga mängisid suurepäraselt. Minu komplimendid Hollandi koondisele!»

Väravavahi hinnangul oli neil eile õhtul vähem õnne kui hollandlastel. «Teisel poolajal mängisime veidi paremini ja meil oli ka paar päris head võimalust, aga ei enamat,» lausus Buffon. «See polnud lihtsalt meie õhtu.»

Reedel kohtub Itaalia Rumeeniaga, kes mängis eile 0:0 viiki Prantsusmaaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles