Itaalia mängijad Donadoni peale vihased

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia jalgpallikoondise peatreener Roberto Donadoni
Itaalia jalgpallikoondise peatreener Roberto Donadoni Foto: AFP / Scanpix

Gazzetta dello Sporti andmetel on paljud Itaalia jalgpallikoondise mängijad nii vihased peatreener Roberto Donadoni otsuste peale mängus Hollandiga, et on saatnud treenerit mustavaid sõnumeid meeskonnast välja jäänud mängijatele.

Itaalia press on peatreener Donadoni 3:0 kaotuse pärast Hollandile lausa risti löönud.

Donadonile heidetakse ette Marco Materazzi ja Massimo Ambrosini panemist algkoosseisu jättes pingile Fabio Grosso ja Daniele De Rossi. Kriitikat tekitas ka Alessandro Del Piero ja Antonio Cassano liiga hiline sisse vahetamine.

Gazzetta dello Spordi teatel süüdistavad Itaalia mängijad kaotuses Donadonit ja on saatnud peatreenerit kritiseerivaid sõnumeid koondisest välja jäänud palluritele.

«Füüsiliselt oleme tugevad, aga me läheme platsile hirmu tundes,» kirjutab üks 2006. aasta maailmameister teisele.

«Me saame algkoosseisu teada ainult paar tundi enne mängu algust,» läheb sõnum edasi. «Meid koheldakse kui väikeseid lapsi.»

Väidetavalt oli sõnumi saajaks kas Filippo Inzaghi või Massimo Oddo. Mõlemad mehed olid maruvihased Donadoni peale, kui peatreener jättis nad selle aasta Itaalia koondisest välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles