Özil: Inglismaa liiga on Hispaaniast tugevam

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: SCANPIX

Esmaspäeval Madridi Reali klubist Inglismaa liigasse Londoni Arsenali liikunud Mesut Özil rääkis, et on uue koduklubiga rahul ning ootab juba väljakule pääsemist. Ühtlasi väitis sakslane, et tema uus koduliiga on tugevam kui endine.

«Viimastel aastatel ei ole Arsenal olnud nii edukas kui võiks, aga me tahame olla edukamad ja võita tiitleid,» rääkis Özil Arsenali kodulehele. «Usun, et ka fännid ootavad seda. Meil on väga tugev ja noor meeskond, kes suudab peatreeneri käe all palju areneda. Ootan väga uusi väljakutseid, elu Londonis ja kohtumist oma meeskonnakaaslaste, treeneri ja fännidega,» lisas Arsenali uus mängumees.

24-aastane Özil mängis Hispaania liigas Madridi Reali ridades alates 2010. aastast, enne seda jõudis ta mängida ka Saksamaal Schalke ja Bremeni Werderi klubides. Liigade võrdluses kuulutas Özil Inglismaa kõrgliiga paremaks kui Hispaania oma.

«Olen õnnelik, et mängin Premier League'is, sest kõik teavad, et see on maailma kõige tugevam liiga. Siin on lihtsalt väga palju tipptasemel meeskondi,» kommenteeris Özil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles