Alonso: Renault peaks Kubica palkama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso Suzuka ringrajal.
Fernando Alonso Suzuka ringrajal. Foto: AP / Scanpix

Kahekordne vormel-1 maailmameister Fernando Alonso avaldas, et kui ta hooaja lõppedes Renault’st Ferrarisse siirdub, peaks tema asemel Renault’ rooli istuma Robert Kubica.

Renault pressiteates seisis, et nad avaldavad uue sõitja nime järgmisel nädalal pärast pühapäevast MM-etappi Jaapanis, vahendab Reuters.

Spekuleeritakse, et Prantsusmaa meeskonnaga liitub poolakas Kubica, kes kuulub praegu BMW-Sauberi ridadesse, kuid BMW loobub järgmisest hooajast MM-sarjas osalemisest ning kuigi tiimil on juba ka uus omanik, pole siiani garanteeritud, et nad järgmisel aastal starti saavad.

«Teate küll, mida ma Kubicast arvan,» ütles Kimi Räikköneni asemel Ferrari rooli istuv Alonso Suzukas reporteritele. «Ta on üks mu parimaid sõpru ja minu arvates on ta üks maailma parimaid sõitjaid. Seega kui võimalik, soovitan teda.»

Kubica sõnul on ta 90-95 protsenti kindel, et saab järgmisel hooajal soovitud tiimis sõita, ent ta pole veel kellegagi lepingut sõlminud ja peab jätkuvalt läbirääkimisi ka praeguse meeskonnaga.

«Ma pole veel valikut teinud,» tunnistas Kubica. «Seega pole veel sajaprotsendiliselt teada, mis minust saab. Peame ootama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles