Fabregas: Wenger on meie jumal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas
Cesc Fabregas Foto: Reuters / Scanpix

Londoni Arsenali jalgpalluri Cesc Fabregasi sõnul pole klubi peatreener Arsene Wenger kunagi täielikult rahul. Sel nädalal täitub Wengeril 13 aastat Arsenali peatreenerina, seega saab temast kõige kauem ametis olnud Arsenali loots.

22-aastase Fabregasi sõnul teeb Wengerist suurepärase peatreeneri see, et ta keeldub loorberitele puhkama jäämast ning tahab pidevalt meeskonda parandada, kirjutab The Sun.

«Ta pole kunagi sajaprotsendiliselt rahul. Kui ta näeb, et mängija on enda arvates tippu jõudnud, näitab ta talle videot ja selgitab, mida tulnuks paremini teha,» selgitas Fabregas. «Pärast treeninguid räägib ta kõigile ükshaaval, mida ta meist ootab. Tean näiteks, et mina pean oma kaitsemängu kallal töötama.»

«Arsene armastab jalgpalli ja vaatab seda kogu aeg,» jätkas Fabregas kiidulaulu. «Ta näeb asju, mida sa ise tähele ei panegi. Kahtlemata on Arsene parim peatreener, kes Arsenalis olnud. Meil on väga hea meel, et ta meie treener on. Mida kauem ta Arsenalis on, seda parem. Ta on siin tõeline jumal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles