Rein Pill saavutas Moorsele GP-l kõrge viienda koha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Pill ja A Big Boy Ruila MK-l
Rein Pill ja A Big Boy Ruila MK-l Foto: Külli Tedre
Möödunud nädalavahetusel Belgias Moorseles toimunud kõrgetasemelisel ratsutamise takistussõiduvõistlusel saavutasid Eesti esindajad Rein Pill ja A Big Boy silmapaistva viienda koha.

CSI4* taseme võistlusel osales arvukalt maailma esisaja takistussõitjaid. Eestist olid võistlustules Rein Pill ja Tiit Kivisild.

Head minekut näitasid Pill ja A Big Boy, kes tugevas konkurentsis peetud Grand Prix sõidus, milleks oli kahevooruline parkuur kõrgusel 160 cm, saavutades hinnalise viienda koha.

Rein Pilli hinnangul võib Belgias saavutatud tulemuse lugeda selle hooaja tippsaavutuste hulka.

«Tegemist oli tõesti kõrgetasemelise võistlusega, millele on raske käesoleval hooajal võrdset leida. Olen tulemusega väga rahul. Olümpiale pürgimiseks on vajalik stabiilne esinemine just nimelt Moorsele tasemega võistluste põhisõitudes,» ütles Pill.

Mitmeid auhinnalisi kohti saavutas neljapäevast pühapäevani kestnud võistlustel ka meie teine takistussõitja Tiit Kivisild.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles