Oper võitleb tõsise vigastusega

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Oper
Andres Oper Foto: Pm

Jalgpallikoondist tabas eile ka suurem tagasilöök, kui selgus, et vigastuse tõttu jääb kahest viimasest MM-valikmängust eemale Eesti läbi aegade suurim väravakütt Andres Oper.


«Andres on praegu šokis. Vähemalt kaks kuud on ta jalgpallist eemal,» rääkis koondise arst Gunnar Männik. «Tegemist on tõsise vigastusega.»



Trauma täpsemat iseloomu ei soostutud eile avaldama. «Kuna tegemist on värske asjaga, siis nad uurivad edasi,» lisas Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht. «Fakt on see, et nendes kohtumistes ta ei mängi.»



Kui Oper vigastuse tõttu kohtumistest osa võtta ei saa, tekib kindlasti päevakorda küsimus, kas U21 koondisest tuleks esindusmeeskonda tagasi tuua Sergei Zenjov, kes peatreeneri sõnul on kindlasti väärt esindama A-koondist.



«Ta oleks kindlasti siin, kui U21 võistkonnal poleks mänge,» arvas Rüütli, kes loodab lähipäevadel koosseisu lõplikult paika saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles