Venemaa värava autor tänas söötjat

Peep Pahv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venelane Konstantin Zõrjanov (punases) on saatnud palli Kreeka väravasse.
Venelane Konstantin Zõrjanov (punases) on saatnud palli Kreeka väravasse. Foto: Reuters / Scanpix

Jalgpalli EMil eile hilisõhtul Venemaa ja Kreeka vahelises kohtumises ainsa värava löönud Konstantin Zõrjanov tänas resultatiivse söödu andnud Segei Semaki, kes tekitas väravavõimaluse näiliselt lootusetust olukorrast.

«Arvasin, et olukord on juba lõppenud ning sisuliselt lõpetasin mängimise, kuid Semak võitles imeliselt ning andis sellise söödu, et mul jäi üle ainult jalg ette panna ning pall väravasse suunata,» rääkis Zõrjanov Venemaa ajakirjanikele. «Suur tänu talle selle eest!»

Värav sündis kohtumise 33. minutil, kui Semak päästis üle otsajoone suunduva palli ning lõi selle käärlöögiga värava ette, kus polnud ühtegi Kreeka kaitsjat, küll aga seisis seal Zõrjanov.

«Kreeka on hästi treenitud meeskond ning kogu kohtumine kulges väga raskelt,» märkis Zõrjanov. «Nüüd tuleb meil viimases voorus Rootsit võita, mingit viiki ei tohi tulla.»

Enne alagrupi viimast vooru on Venemaal ja Rootsil võrdselt kolm punkti ning omavaheline mäng otsustab, kumb neist pääseb veerandfinaali.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles