Juhanson teeb tähtsa stardi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain-Alar Juhanson
Ain-Alar Juhanson Foto: Erakogu

Homme alustab Paidest pärit Ain-Alar Juhanson täispika triatloni maailmameistrivõistlustel Hawaii Ironman võitlust karjääri kõrgeima koha nimel.



«Treeningud on siiani väga hästi läinud. Võrreldes eelmise aastaga on seis suhteliselt sarnane või ehk natuke paremgi,» kinnitas Juhanson, kelle võistlusvormi kaunistab 1045 fänni nimi. Kohapeale on nendest sõitnud 14 inimest. Teiste seas ka Juhansoni isa Tambet, abikaasa Evelin ja vennapoeg Allan. «Lisaks neile on kohapeal veel paar eesti päritolu peret, kes kohalikelt saartelt Hawaiile kohale tulnud,» lisas Juhanson.



Võistlus tuleb raske, sest konkurents on tihe. «Siin on vähemalt kümme meest, kes on võimelised võitma. Lisaks neile on veel 30 meest, kes on suutelised esikümnesse tulema,» arutles Juhanson. «Kõik oleneb sellest, kes võistluspäeval kõige targemalt oma jõuvarusid jagada oskab ja kellel rohkem õnne on.»



Mullu sai Juhanson Hawaii Ironmanil 13. koha. Ühtlasi näitas ta parimat rattadistantsi aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles