Publikul palutakse homme varakult staadionile tulla

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publik A. Le Coq Arenal.
Publik A. Le Coq Arenal. Foto: Liis Treimann
Homse Eesti - Bosnia ja Hertsegoviina MM-valikmängu eel tuletab Eesti Jalgpalli Liit meelde, et staadioni väravad avatakse 2 tundi enne kohtumise algust ning pealtvaatajatel palutakse kohal olla varakult, et õigeks ajaks oma istekohale jõuda.

Staadionile saabudes tuleb läbida turvakontroll, milleks on tarvis varuda aega ja kannatust, kuid mis on pealtvaatajate turvalisuse huvides vältimatu. Turvakontrolli kiiremaks läbimiseks on soovitav pilet varakult välja otsida ja seda näidata kõigile turvatöötajatele, kes seda küsivad.

Inimestel palutakse vaadata piletile kirjutatud infot selle kohta, millisest trepist piletiomanik sisse pääseb, sest staadionile on võimalik siseneda vaid piletil märgitud värava kaudu – seda kontrollitakse elektrooniliselt. Pealtvaatajaid lubatakse ainult piletil märgitud sektorisse.

Vastavalt jalgpallivõistluste ja muude spordiürituste pealtvaatajate vägivalda ja muid korrarikkumisi käsitlevale Euroopa konventsioonile ei aktsepteeri mängu korraldaja, Eesti Jalgpalli Liit, piletitega kauplemist. Nõude täitmist kontrollivad politsei ja turvatöötajad.

Kohtumine algab A. Le Coq Arenal kell 19.00, värvad avatakse kell 17.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles