Mosley lubab memuaarides suu puhtaks rääkida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIA president Max Mosley
FIA president Max Mosley Foto: Reuters / Scanpix

Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) president Max Mosley, kelle ametiaeg hakkab lõppema, lubas avaldada oma autobiograafia, milles jõuavad avalikkuse ette ka mitmed vürtsikad paljastused.

69-aastane britt Mosley, kelle ametiaeg FIA presidendina lõppeb järgmise nädala lõpus, rääkis intervjuus Saksamaa ajalehele Welt am Sonntag, et kui tema memuaarid avaldatakse, peavad ilmselt mitmed tippadvokaadid tööd rabama hakkama.

«Kui tõtt räägin, on inimesi, keda see tõsiselt häirib,» sõnas Mosley, vihjates, et üks paljastusi toob lõpuks lagedale inimese, kes tema arvates põhjustas 2008. aastal natsistliku seksiskandaali.

Nimelt avalikustas Briti tabloid News of the World poolteist aastat tagasi, et nende valdusesse jõudis viietunnine video, kus Mosley hullab viie prostituudiga, kes kannavad natside riietust.

Mosley rääkis intervjuus Welt am Sonntagile ka, et vormel-1 ei pääse skandaalidest pelgalt sellega, kui tema asemel asub FIA presidenditoolile Jean Todt või Ari Vatanen. «Sellises atmosfääris, mida domineerivad egoistlikud inimesed ja suured rahasummad, peab FIA jääma neutraalseks ja säilitama tasakaalu,» selgitas Mosley. «See on tänamatu ülesanne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles