Contra: Mutu penalti pärast sõidame me koju

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia koondise väravavaht Gianluigi Buffon tõrjus rumeenlase Adrian Mutu penalti, mis kujunes Itaalia päästerõngaks veerandfinaalidesse.
Itaalia koondise väravavaht Gianluigi Buffon tõrjus rumeenlase Adrian Mutu penalti, mis kujunes Itaalia päästerõngaks veerandfinaalidesse. Foto: Reuters / Scanpix
Rumeenia koondise kaitsja Cosmin Contra meelest seisneb nende kojusõitmise põhjus meeskonnakaaslase Adrian Mutu penaltieksimuses mängus Itaalia vastu.

«Selle eksitud penalti pärast sõidame me koju,» märkis Contra. «Meil oli võimalus alistada alagrupi teise mängu 81. minutil valitsev maailmameister, kuid me ei suutnud seda. Mõtleme selle penalti peale veel kaua nii ärkvel olles kui magades.»

Mutul oli C-alagrupi teises mängus võimalus Rumeenia Itaalia vastu 81. minutil juhtima viia, kuid Gianluigi Buffon suutis Itaalia liigas Fiorentinas mängiva ründaja löögi tõrjuda.

Viimases voorus oleks Rumeenia pidanud üle mängima juba alagrupi võidu kindlustanud Hollandi koondise, kuid seda ei suudetud.

«Holland oli siin grupis täiesti teisest maailmast ning nad väärisid kõiki oma võite,» märkis Contra. «Kuigi pettumus on suur, lahkume siit turniirilt suure kogemustepagasiga ning nüüd saame palju tugevamana minna vastu 2010. aasta maailmameistrivõistluste valikturniirile.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles