Itaalia võttis teise võidu, Saksamaa kaotas lisaajal Belgiale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgia ja Saksamaa kohtumine.
Belgia ja Saksamaa kohtumine. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroopa meistrivõistlustel oli täna teine võistluspäev ja mänge peeti kõigis neljas alagrupis.

Põnevuslahingu andsid Saksamaa ja Belgia, kes selgitasid võitja alles lisaajal: seisuga 77:73 jäi peale Belgia. Võitjate poolt said Sacha Massot ja Jonathan Tabu kirja 15 punkti, sakslaste resultatiivseimaks oli 24 punktiga panustanud Robin Benzig.

Eile Venemaa alistanud Itaalia koondis võitis 90:75 Türgi rahvusmeeskonda. Võitjate parimana viskas 23 punkti Pietro Aradori, türklaste poolt panustasid Hidayet Türkoglu ja Ömer Asik 12 punktiga.

C-alagrupis kohtusid Poola ja Tšehhi ning napi 69:68 võidu said kirja tšehhid. Jan Vesely arvele jäi võitjate poolt 23 punkti ja 14 lauapalli, poolakate parimaks korvikütiks oli Michal Ignerski, kes panustas 17 punktiga.

Neljandas mängus oli Serbia 77:67 parem Bosnia ja Hertsegoviina koondisest. Serblaste poolt sai Stefan Markovic kirja 15 punkti ja seitse lauapalli, kaotajate poolt oli suurimaks korvikütiks Nihad Djedovic, kelle arvele jäi 17 punkti ja seitse lauapalli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles