Kalevi jalgpalliklubi kihlveoskandaaliga tegeleb politsei

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalevi peatreener Aavo Sarap.
Tallinna Kalevi peatreener Aavo Sarap. Foto: Arno Saar/ Õhtuleht
Seoses jalgpalliklubi Tallinna Kalevi mängijate väidetava kihlveoskandaaliga algatas politsei kriminaalasja.

Pärast Tallinna Kalevi ning Sillamäe Kalevi omavahelist mängu, mis lõppes võõrustajate 2:5 kaotusega, algatati kihlveokontorites tavalisest tunduvalt suuremate panustamiste tõttu uurimine, vahendab soccernet.ee.

Hetkeseisuga võivad Eesti Jalgpalli Liidu presidendi Aivar Pohlaku sõnul olla seotud mitte ainult Kalevi, vaid ka teiste klubide mängijad. Täpsemaid kommentaare Pohlak veel eile ei soostunud aga andma.

«Asja uurimisega tegeleb politsei. Kalev pole selline klubi, kes midagi sellist kinni mätsiks. Meie informeerisime alaliitu ning asi on nüüd nii kaugel, et asja uuritakse,» sõnas sündmustega kursis olev Tallinna Kalevi mänedžer Kaido Mägi.

Lisaks mainis ta, et kuigi on olemas probleem, tegeletakse meeskonnas endiselt vaid jalgpalli mängimisega.

«Nemad teevad oma tööd ja meie asi on teha meie tööd,» rääkis Mägi. «Meie peaeesmärgiks on ikkagi pärast vaheaega konkurentsivõimelisemat meeskonda kokku saada.»

Antud juhtum pole Eesti jalgpalli lähiajaloos esimene. Aastate eest on kahtlaste panustamistega olnud seotud ka Tartu Merkuur ning Narva Trans.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles