Kreek ei pruugi Poola liigas platsile pääsedagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek
Ardo Kreek Foto: www.volley.ee

Pole mingi üllatus, kui võrkpallur Ardo Kreek sel hooajal Poola liigas oma koduklubi Rzeszówi Resovia eest platsile ei saa. Nimelt kehtib meistrivõistlustel reegel, et korraga tohib väljakul viibida kuni kolm leegionäri.

 

Resovia on aga värvanud viis välismängijat ning Soome diagonaalründaja Mikko Oivanen, Valgevene nurgaründaja Aleh Ahrem ja Brasiilia sidemängija Rafael Redwitz kuuluvad klubi võtmepallurite sekka. Serbia sidemängija Ivan Ilic on vahetusmees, vahendab volley.ee.

Kreek ei mahtunud teist mängu järjest Resovia rivistusse, kuid Eesti koondise temporündajale see üllatusena ei tulnud. «Enne lepingu sõlmimist öeldi, et mu mänguaeg võib jääda minimaalseks. Kuid praegu ma ei nurise ja klubivahetusele ei mõtle,» kinnitas Kreek, kes võib saada võimaluse oma oskusi näidata Meistrite liigas, kus leegionäride piirangut pole.

Poola meistrivõistluste teises voorus jäi Resovia võõrsil 2500 pealtvaataja ees alla tiitlikaitsjale ja viie viimase aasta meistrile Belchatowi PGE-le 2:3 (-20, 13, -21, 22, -13), kuid teenis viiegeimilises mängus saadud kaotuse eest tabelisse ühe punkti.

«Pigem lubab selline kaotus positiivselt tulevikku vaadata, sest eelmise hooaja kolmes finaalmängus võitis Resovia ainult ühe geimi,» ütles Kreek, kes meeskonnaga kohtumistele kaasa sõidab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles