Janno Kivisild sai meelepärase töö treeneripingil

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak (vasakul) ja Janno Kivisild.
Aivar Pohlak (vasakul) ja Janno Kivisild. Foto: Toomas Huik

Jalgpalli rahvusesinduse abitreener Janno Kivisild sai koondisevälises elus uue ja meelepärasema töökoha – alates reedest töötab ta teise juhendajana ka FC Flora juures.



«Vaatame, kuidas töö hooaja lõpuni sujub ja millised resultaadid aasta lõpus saame,» ütles varem Flora juures tehnilise direktorina töötanud Kivisild, kes nagu koondisegi juures abistab nüüd Tarmo Rüütlit. «Kindlasti on see meelepärasem töö, kuna seda olen ma siiski õppinud. Tehnilise direktorina nägin aga jalgpalli teist poolt ning see avas silmad muudes asjades. Millised on inimeste mured ja nii edasi.»



Alates 29. oktoobrist tuleb Florasse veel üheks abitreeneriks seni esiliiga meeskonda Valga Warriori juhendanud Zaur Tšilingarašvili – senine teine loots Teet Allas saab nüüd keskenduda vaid palliplatsil siblimisele.



«Kindlasti tuleb see talle mängijana kasuks. Varem kahel kohal rabades võis tema mängijapool kannatada,» arvas Kivisild, kelle sõnul abistas Allas teda uuel töökohal sisseseadmisel. «Allas aitas mul töö üle võtta. Teatud rutiinsed asjad oli vaja ära teha.»



Kohe tõi Kivisilla istumine treeneripingile Florale ka omajagu jõudu juurde, kuna varem visa vastupanu osutanud Paide Linnameeskond tambiti lausa maasse – mängu lõppedes särasid tablool Flora võidunumbrid 6:0.



«Karjuv ülekohus oleks minu rolli suures võidu tähtsustada,» muigas Kivisild, kelle sõnul tõi meeskonnale edu õigesti valitud taktika. «Paide kaitseliin mängis väga kõrgel ja otsustasime panustada kontrarünnakutele. Nende kaitsjad jäid aga kiirusega meie ründajatega hätta.»


Kindla võidu teenis ka valitsevast meistrist tabeliliider Tallinna Levadia, kes alistas koduväljakul 3:0 Viljandi Tuleviku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles