Barrichello aitas Buttonit ja laenas oma eralennukit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button (vasakul)ja Rubens Barrichello
Jenson Button (vasakul)ja Rubens Barrichello Foto: AFP / Scanpix

Brasiillane Rubens Barrichello aitas sõpra hädas ja laenas vormel-1 värskele maailmameistrile Jenson Buttonile oma eralennukit.

Lennuk aitas Buttonit õigeks ajaks jõuda São Paulosse maailmameistritiitlit tähistama, kirjutab Brasiilia väljaanne Globo.

Esilagu oli inglasel Buttonil kodumaale tagasilennu pilet pühapäeva õhtuks. Nüüd lükkub värske maailmameistri kojulend tänasesse.

Button saabus Interlagose ringrajalt São Paulo hotelli eile õhtul kell 19.40 kohaliku aja järgi. Ta ei läinud hotellituppa ümber riietuma, vaid suundus kohe tema auks korraldatud üritusele.

«Nüüd on aeg pidutseda,» oli vormelistaari lühike kommentaar.

Eile Brasiilias Interlagose rajal toimunud GP etapi võitis Mark Webber, teine oli Robert Kubica ja kolmas Lewis Hamilton.

Jenson Button oli viies, kuid see tõi talle selle aasta vormel-1 maailmameistritiitli. See on tema karjääri esimene MM-tiitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles