Profileeri naasev Kriit loodab ilusat comeback'i

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Kriit
Kalle Kriit Foto: Arvet Mägi

Täna Prantsuse profitiimi Cofidis pakutud üheaastasele lepingule alla kirjutanud Kalle Kriit loodab teha ilusa

comeback

'i, kirjutab rattaprofid.com.

«Sportlikus mõttes õpetlikult raske aasta on läbi saanud ja uued sihid ja soovid on tehtud,» rääkis sel hooajal Eestis Vooremaa Centrumi ja Fixus Sporti esindanud Kriit. «2006. aastal pärast probleeme põlvega ja eemalolekut tegin suure comeback'i, loodan, et järgmine aasta tuleb veel suurem tagasitulek suurte mängu.»

Lepingu saamisele aitas loomulikult kaasa vana sõber Rein Taaramäe, kellega 2007. aastal amatööride seas trofeesid koguti ning kelle ümber Cofidis oma meeskonda ehitama hakkab.

«Asi hakkas lahenema läbi Reinu juuli lõpupoole,» ütles Kriit. «Omamoodi üllatus oli lepingu pakkumine kindlasti, aga ma olin terve see aasta endas kindel ja uskusin, et asi laheneb. Loodan, et hakkame koos Reinuga mägesid liigutama järgmisel aastal.»

Kalle teab, et temalt võite esialgu ei oodata, tema ülesandeks saab olema Reinu aitamine mägedes ning üldse turvamine ja positsioonil hoidmine grupi sees.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles