Superlitsentsita jäänud Loeb Abu Dhabis ei sõida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb Foto: Sutton Motorsport/SCANPIX

Viiekordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb hooaja viimasel vormel-1 etapil Abu Dhabis vormelirooli istuda ei saa, kuna Rahvusvaheline Autoliit (FIA) ei andnud talle superlitsentsi.

Loeb soovis Toro Rosso ridades vormel-1 MM-sarjas debüüti teha, ent Citroëni rallimeeskonna esindaja Marie-Pierre Rossi teatas, et 35-aastane Loeb ei saanud vajaminevat superlitsentsi, vahendab motorsport.com

Prantsusmaa meedia teatel otsustas Loeb seetõttu vormelirooli istumise plaanid maha matta. Kuigi Loeb on viimastel nädalatel korduvalt rääkinud, et tahaks Abu Dhabis võistelda, mõtles ta Europe 1 andmetel nüüd ringi, kuna peab seda liiga ohtlikuks, sest pole kunagi vormelit juhtinud.

Sel nädalavahetusel võistleb Loeb autoralli MM-sarja viimasel etapil Inglismaal, kus püüab oma kuuendat maailmameistritiitlit. Praegu on MM-sarjas liidrikohal Mikko Hirvonen (Ford), edestades Loebi punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles