Hiddink: olime vastasest üle igas mänguelemendis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guus Hiddink
Guus Hiddink Foto: AFP / Scanpix

Venemaa jalgpallikoondise peatreener Guus Hiddinki arvas pärast 3:1 võitu veerandfinaalis Hollandi vastu, et koondisel on veel arenguruumi.

«Mängijatel käib praegu veel arenguprotsess,» ütles Hiddink. «See on imeline, kuidas need noored mängijad on õppinud rahvusvahelise jalgpalli taktika nii kiiresti.»

Samuti tõi hollandlane välja, et tema juhitav meeskond on väga kergesti treenitav, kuna mängijad on nii pühendunud ja neil on kõvasti sisu, vahendab Reuters.

Hiddinki sõnul on ta äärmiselt uhke veerandfinaali võidu üle, eriti kui arvestada asjaolu, et Venemaa koondisel oli ainult kaks päeva taastumiseks enne tähtsat kohtumist.

«Meil ei olnud peaaegu üldse aega valmistuda taktikaliselt selleks kohtumiseks,» lisas Hiddink. «Kuid me olime oma vastastest ikkagi paremad igas mänguelemendis: nii tehniliselt, füüsiliselt kui ka taktikaliselt.»

Ainsate miinustena tõi Venemaa koondise peatreener välja meeskonna käitumise hollandlaste standardolukordade lahendamisel ja liigse mõttetute vigade tegemise.

Venemaa ootab nüüd endale poolfinaalvastast paarist Itaalia - Hispaania.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles