Vihane Ferguson jalutas pressikonverentsilt minema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Alex Ferguson pressikonverentsil.
Manchester Unitedi peatreener Alex Ferguson pressikonverentsil. Foto: AP / Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Sir Alex Ferguson vihastas eile Moskvas ajakirjanike peale ning jalutas seetõttu pressikonverentsilt minema.

Manchester United kohtub täna Meistrite Liigas Moskva CSKAga, seetõttu korraldati eile õhtul pressikonverents, vahendab The Guardian.

Inglismaa jalgpalliliit esitas sel nädalal Fergusoni vastu süüdistuse kohtunik Alan Wiley kritiseerimise eest. Kui pressikonverentsil sel teemal küsimusi esitama hakati, muutus Ferguson üha pahasemaks.

Kui temalt küsiti, mis ta sellest arvab, et peab Inglismaa jalgpalliliidu ees juhtunu kohta aru andma, vastas Ferguson: «Tobe küsimus, vastust ei tule.» Seejärel sekkus teine reporter, kelle arvates see polnud tobe küsimus. «Ma ei vasta sellele,» teatas ärritunud Ferguson, tõustes oma toolilt ja liikudes ukse poole. «Head õhtut.»

Ferguson kritiseeris pärast 2:2 viigimängu Sunderlandiga, et matši vilistanud kohtunik Wiley polnud füüsiliselt heas vormis ning tal on nüüd kaks nädalat aega, et ennast Inglismaa jalgpalliliidu ees õigustada. Manchester Unitedi peatreener on küll pärast seda korduvalt vabandanud, kuid Inglismaa Jalgpallikohtunike Liit on Fergusoni sõnade pärast tulivihane ning ootab, et jalgpalliliit määraks võimalikult karmi karistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles