Venemaa toll hävitas Manchester Unitedi õhtusöögi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Alex Ferguson pressikonverentsil.
Manchester Unitedi peatreener Alex Ferguson pressikonverentsil. Foto: AP / Scanpix

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna peatreeneri Alex Fergusoni rõõm Meistrite liigas saadud võidu üle Moskva CSKA vastu ei kestnud kuigi kaua, kuna Moskvas lennujaama saabudes ootas meeskonda ees ebameeldiv üllatus.

Lennujaama saabudes selgus, et meeskonna spetsiaalselt Inglismaalt kohalelennutatud mängujärgne õhtusöök on Venemaa tollitöötajate poolt hävitatud, vahendab guardian.co.uk.

Ferguson oli organiseerinud Moskvasse koormusjärgseks taastumiseks vajaliku eine, mida oleks algselt pidanud serveerima tagasilennul Suurbritanniasse. Kuid kohaliku tolli regulatsioonid viisid toidu konfiskeerimiseni ning see asendati Vene roogadega.

Väidetavalt solvas Unitedi tellitud erimenüü lennujaama toitlustustöötajaid, kes ei mõistnud, miks on vaja Inglismaalt toitu tellida.

Ferguson on aga ilmselt tollitöötajate peale palju vihasem, kuna mängujärgne toitumine on ülimalt oluline. Eriti kuna pühapäeval kohtub United Liverpooliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles