Casillas: väärisime võitu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania koondise väravavaht Iker Casillas.
Hispaania koondise väravavaht Iker Casillas. Foto: Reuters / Scanpix

Jalgpalli Euroopa meistritvõistluste eilses veerandfinaalkohtumises Itaaliaga Hispaania kangelaseks tõusnud väravavaht Iker Casillas usub, et nende koondis vääris penaltiseerias 4:2 võitu Itaalia üle.

Hispaania oli varem 22. juunil kaotanud koguni kolm penaltiseeriat, kuid Casillas murdis needuse, tehes kaks head tõrjet ning viies oma meeskonna poolfinaali, kirjutab Eurosport.

«Penaltid on alati õnnemäng ja meil oli ka juba aeg võita, oleme selle igati ära teeninud,» lausus kogu kohtumise vältel mitmeid häid tõrjeid teinud Casillas. «Eriti oluline oli võit seetõttu, et me pole varem veerandfinaalist kaugemale saanud.»

«See oli äärmiselt raske mäng, aga taas penaltidega kaotada olnuks kohutav. Nüüd saavad fännid rõõmustada, et oleme lõpuks ometi poolfinaali jõudnud,» lisas 27-aastane puurilukk.

Hispaania koondise peatreener tõdes, et normaal- ja lisaajal 0:0 viigiga lõppenud kohtumine oli võrdsete võimalustega. «See oli äärmiselt tasavägine mäng,» tunnistas Luis Aragones. «Itaalia on ohtlik meeskond ja nende kaitset on raske murda.»

Itaalia koondise peatreener Roberto Donadoni hoolealustele midagi ette ei heitnud. «Mängijad peaksid siit lahkuma pead püsti,» arvas ta. «Nad andsid endast absoluutselt kõik, peame nüüd lihtsalt kaotusega leppima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles